Nieuw aanbod HERFST & WINTER 2018-2019

HAPJES

Koude hapjes ( standaard): 2 euro/stuk

Keuze: hapjes belegd met garnalen , zalm , parmaham, ansjovis, etc.

Warme hapjes ( standaard) : 2,50 euro/stuk

Keuze: bladerdeeghapjes, mini -omeletje, warme toast met tapenade, mini croque - monsieur , mini – quiches ,etc.

Luxe hapjes : 3,50 euro/stuk

Worden bereid volgens de smaken , finesse en suggestie van de klant ( foie , oesters , zalm, duke , kip, scampi’s, soepjes, etc)

Tappenades: 6,00 euro/stuk

3 soorten tapenades , cristini , zongedroogde tomaten en olijven.

GERECHTENKAART

Gerechten aan de kaart : 25 euro/stuk

Keuze: vlees

*Buikspek –heilbot en kerrie
*Krokante kip met crème van erwtjes, crème van zilveruitjes en duxelle van champignons
*Hert met tabouleh , gel van limoen en safraan
*Buikspek & varkenswangetjes in een winters jasje
*Lamsfilet , puree van zwarte look , crème van knolselder en romanesco
*Wilde eend met gekonfijte kumquats
*iberico varken , met radijs, ravioli en groene appel
*Gebakken fazant met druivenblad, druiven en Brabants witlof

Keuze: vis

*Zeebaars met gebakken slahart en advocado
*Tonijn met wakamé , crème van miso en filo
*Coquille , knolselder, limoen en spelt
*Kabeljauw met safraan –venkelragout en een nage van basilicum
*Oosterscheldepaling zuurdesemtoast , erwt en groene kruiden
*Gepocheerde pieterman, boerenkool en jus van gebrande koolrabi
*Sint-jacobsvrucht met witlof , appel en karnemelk
*Waterzooi van noordzeevis , lekker anders

Suggestie – gerecht

*Verschillende Kreeftbereidingen   (dagprijs)

*Wens je één van deze gerechten als hoofdgerecht met repasse , dan bedraagt de prijs 28 euro per persoon.

FORMULES

Culinaire receptie ( 2.5 uur) 10 hapjes: 39 euro/persoon

Inclusief dranken ( cava, bier, fruitsap)

Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes , dranken en alle bijhorende borden, couverts en glazen

Culinaire receptie zonder dranken (2.5 uur ) 10 hapjes: 30 euro/persoon

Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes & en alle bijhorende borden en couverts

Culinaire receptie” de Luxe” ( 2.5 uur): 49 euro/ persoon

8 hapjes + 1 keuze gerecht + 1 dessert
Inclusief dranken ( cava, bier, fruitsap)

Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes , dranken en alle bijhorende borden, couverts en glazen

Culinaire receptie “ de luxe” zonder dranken (2.5 uur): 39 euro/ persoonµ

8 hapjes + 1 keuze gerecht + 1 dessert
Vanaf 50 personen ( onder de 50 personen, wordt het zaalpersoneel apart betaald à 35 euro per uur )
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes & en alle bijhorende borden en couverts

Marktmenu: 48 euro/persoon

Chef kiest zelf de menu , volgens het seizoen en marktaanbod )
( voorgerecht- hoofdgerecht-dessertcreatie van de chef)

* De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
* Indien jullie wensen dat wij jullie dranken serveren tijdens voorgerecht , hoofdgerecht en dessert - 52 euro/persoon
* Prijs inclusief service bijpassende dranken ( waters & wijnen) - 59 euro/persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn - suppl/ 10 euro persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie - suppl/ 15 euro per persoon

Culinaire wandeling door de Benelux : 67 euro/ persoon

* 5 luxe hapjes naar keuze
* voorgerecht & hoofdgerecht ( keuze uit gerechten aan de kaart)
* dessertcreatie van de chef
* koffiebuffet

* De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
* Prijs inclusief service van bijpassende dranken tijdens de receptie en maaltijd - 81 euro/persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn - suppl/ 10 euro persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie - suppl/ 15 euro per persoon

Culinaire wandeling doorheen Europa: 74 euro/persoon

* 5 luxe hapjes naar keuze
* 2 voorgerechten & 1 hoofdgerecht (keuze uit gerechten aan de kaart)
* dessertcreatie van de chef
* koffiebuffet

* De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
* Prijs inclusief service van bijpassende dranken tijdens de receptie en maaltijd - 89 euro/persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn - suppl/ 10 euro persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie - suppl/ 15 euro per persoon

Culinaire wandeling doorheen Europa ‘de luxe’: 83 euro/persoon

* 6 luxe hapjes naar keuze
* 2 voorgerechten & 1 hoofdgerecht met repasse
* dessertcreatie van de chef
* koffiebuffet

* De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
* Prijs inclusief service van bijpassende dranken tijdens receptie en maaltijd - 100 euro/persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn - suppl/ 10 euro persoon
* Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie - suppl/ 15 euro per persoon

Kindermenu 25 euro/ per kind

* Tomatensoep met balletjes of kippensoep
* Lievelingsgerecht van de kinderen
* Kinderijs

  • Menu + frisdranken ( cola & fruitsap tijdens de maaltijd) 30 euro/per kind

DRANKENFORMULES

* forfait dranken 1: 15 euro per persoon (BTW inclusief)
( witte , rode wijn & waters) tijdens de maaltijd + bediening )
* forfait dranken 2: 20 euro per persoon ( BTW inclusief)
( cava , fruitsap , witte , rode wijn & waters) tijdens de maaltijd & receptie + bediening)
* forfait dranken 3: 25 euro per persoon ( BTW inclusief)
( cava , fruitsap, witte , rode wijn , waters , koffie/the buffet) tijdens de maaltijd, & receptie + bediening
* Koffiebuffet: 7 euro/ persoon ( BTW inclusief)
* Dessertbord creatie door de chef: 18 euro/persoon (BTW inclusief)
* Dessertbuffet : 18 euro/persoon ( vanaf 15 personen)
* Luxe Dessertbuffet ( ijs & vers fruit) : 21 euro /persoon ( vanaf 15 personen)

 

 

* Bovenstaande prijzen  zijn geldig vanaf 10 personen
* Aantal volwassenen  ts 0 - 9 personen wordt een toeslag van  10  euro per persoon per menu aangerekend
* De reservatie is pas definitief , als 1/3 van het totaalbedrag factuur gestort is binnen de 14 dagen na vastleggen via mail/ of via bezoek
* Je kan altijd afwijken  van de voorgestelde formules en naargelang je budget een keuze maken.
* Al deze gerechten worden vers bereid en met oog voor detail geserveerd!

Desoete-cooking, dankt je voor het vertrouwen !