Nieuw aanbod HERFST & WINTER 2020-2021

HAPJES

Koude hapjes ( standaard): 2 euro/stuk

Keuze: hapjes belegd met garnalen , zalm , parmaham, ansjovis, etc.

Warme hapjes ( standaard) : 2,50 euro/stuk

Keuze: bladerdeeghapjes, mini -omeletje, warme toast met tapenade, mini croque - monsieur , mini – quiches ,etc.

Luxe hapjes : 3,50 euro/stuk

Worden bereid volgens de smaken , finesse en suggestie van de klant ( foie , oesters , zalm, duke , kip, scampi’s, soepjes, etc)

Tappenades: 6,00 euro/stuk

3 soorten tapenades , cristini , zongedroogde tomaten en olijven.

GERECHTENKAART

Gerechten aan de kaart

Keuze: vlees

* Fazant
* Duke of Berkshire…
* Hertekalf
* Parelhoenfilet…
* Eendenborst…
* Everzwijnfilet
* Reebok

Alle gerechten worden bereid met typische seizoensproducten en naar wensen van de klant

Keuze: vis

* Kabeljauwhaas…
* Hondshaai…
* Pladijs…
* Rog…
* Roodbaars..
* Coquilles …
* Zeebaars
* Zeewolf..
* Schelvis
* Tong

Suggestie – gerecht
* Verschillende Kreeftbereidingen (dagprijs)

Alle gerechten worden bereid met typische seizoensproducten en naar wensen van de klant

*Wens je één van deze gerechten als hoofdgerecht , dan bedraagt de prijs 30 euro per persoon.

FORMULES

Culinaire receptie ( 2.5 uur) 10 hapjes 39 euro/persoon - Inclusief dranken ( cava, bier, fruitsap)

Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes , dranken en alle bijhorende borden, couverts en glazen

Culinaire receptie zonder dranken (2.5 uur ) 10 hapjes 30 euro/persoon

Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes & en alle bijhorende borden en couverts

Culinaire receptie” de Luxe” ( 2.5 uur) 49 euro/ persoon - Inclusief dranken ( cava, bier, fruitsap)

Vanaf 25 personen
8 hapjes + 1 keuze gerecht + 1 dessert
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes , dranken en alle bijhorende borden, couverts en glazen

Culinaire receptie “ de luxe” zonder dranken (2.5 uur) 39 euro/ persoon

Vanaf 50 personen
8 hapjes + 1 keuze gerecht + 1 dessert
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes & en alle bijhorende borden en couverts

Marktmenu 50 euro/persoon

Chef kiest zelf het menu, volgens het seizoen en marktaanbod
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessertcreatie van de chef

De prijs is inclusief BTW, serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs indien jullie wensen dat wij jullie dranken serveren tijdens voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 55 euro/persoon

Culinaire wandeling door de Benelux : 69 euro/ persoon

5 luxe hapjes naar keuze
Voorgerecht & hoofdgerecht ( keuze uit gerechten aan de kaart)
Dessertcreatie van de chef
Koffiebuffet

De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs indien jullie wensen dat wij jullie dranken serveren tijdens voorgerecht , hoofdgerecht en dessert 74 euro/persoon

Culinaire wandeling doorheen Europa: 80 euro/persoon

5 luxe hapjes naar keuze
2 voorgerechten & 1 hoofdgerecht (keuze uit gerechten aan de kaart)
Dessertcreatie van de chef
Koffiebuffet

De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs indien jullie wensen dat wij jullie dranken serveren tijdens voorgerecht , hoofdgerecht en dessert 85 euro/persoon

Culinaire wandeling doorheen Europa ‘de luxe’: 90 euro/persoon

6 luxe hapjes naar keuze
2 voorgerechten & 1 hoofdgerecht met repasse
Dessertcreatie van de chef
Koffiebuffet

De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs indien jullie wensen dat wij jullie dranken serveren tijdens voorgerecht , hoofdgerecht en dessert 95 euro/persoon

Luxe Barbecue op aanvraag

Kindermenu 25 euro/ per kind

tomatensoep met balletjes of kippensoep
***
Lievelingsgerecht van de kinderen
***
Kinderijs

Menu + frisdranken ( cola & fruitsap tijdens de maaltijd) 30 euro/per kind

DRANKENFORMULES

Forfait dranken 1 - 25 euro per persoon (BTW inclusief)
( witte , rode wijn & waters) tijdens de maaltijd + bediening )

Forfait dranken 2 - 35 euro per persoon ( BTW inclusief)
( cava , fruitsap , witte , rode wijn & waters) tijdens de maaltijd & receptie + bediening)

Forfait dranken 3 - 40 euro per persoon ( BTW inclusief)
( cava , fruitsap, witte , rode wijn , waters , koffie/the buffet) tijdens de maaltijd, & receptie + bediening

Koffiebuffet - 7 euro/ persoon ( BTW inclusief)

Dessertbord creatie door de chef: 14 euro/persoon (BTW inclusief)

Dessertbuffet - 18 euro/persoon ( vanaf 15 personen)

Luxe Dessertbuffet ( ijs & vers fruit) : 21 euro /persoon ( vanaf 15 personen)

* Bovenstaande prijzen zijn geldig vanaf 10 personen
* Aantal volwassenen tussen 0 - 9 personen wordt een toeslag van 10 euro per persoon per menu aangerekend
* De reservatie is pas definitief , als 1/3 van het totaalbedrag factuur gestort is binnen de 14 dagen na vastleggen via mail/ of via bezoek
* Indien vermindering van aantal gasten 4 werkdagen voor het feest ( het aantal gasten die werd doorgegeven via mail) , dan wordt een kost aangerekend van 30 euro per persoon.
* Je kan altijd afwijken van de voorgestelde formules en naargelang je budget een keuze maken.
* Al deze gerechten worden vers bereid en met oog voor detail geserveerd!

Desoete-cooking, dankt je voor het vertrouwen !