Nieuw aanbod LENTE & ZOMER 2021

HAPJES

Koude hapjes ( standaard): 2.50 euro/stuk

Keuze: hapjes belegd met garnalen , zalm , parmaham, ansjovis, etc.

Warme hapjes ( standaard) : 3,00 euro/stuk

Keuze: bladerdeeghapjes, mini -omeletje, warme toast met tapenade, mini croque - monsieur , mini – quiches ,etc.

Luxe hapjes : 4,00 euro/stuk

Worden bereid volgens de smaken , finesse en suggestie van de klant ( foie , oesters , zalm, duke , kip, scampi’s, soepjes, etc)

Tappenades: 8,00 euro/stuk

3 soorten tapenades , cristini , zongedroogde tomaten en olijven.

GERECHTENKAART

Gerechten aan de kaart : 25 euro/stuk

Keuze: vlees

* Platte bil van kalf …..
* Duke of Berkshire…
* Belgisch witblauw…
* Parelhoenfilet…
* Eendenborst…
* Melklam..
* Duke of olive

Alle gerechten worden bereid met typische seizoensproducten en naar wensen van de klant

Keuze: vis

* Kabeljauwhaas…
* Zeetong
* Pladijs…
* Rog…
* Roodbaars..
* Coquilles …
* Zeebaars
* Zeewolf..

Suggestie – gerecht
* Verschillende Kreeftbereidingen (dagprijs)
* Asperge à la flamande
* Tartaar van rundsvlees
* Vitello Tonato
* Tomaat & Burrata

* Alle gerechten worden bereid met typische seizoensproducten en naar wensen van de klant

* Wens je één van deze gerechten als hoofdgerecht , dan bedraagt de prijs 30 euro per persoon, als voorgerecht 22 euro per persoon

* Als de deadline van uren aanwezigheid (wordt aan elke klant vooral meegedeeld) wordt overschreden, dan komt er een extra van 30 euro per aanwezig personeelslid op jullie feest bij.

FORMULES

Culinaire receptie ( 2.5 uur) 8 hapjes: 39 euro/persoon

Inclusief dranken ( cava, bier, fruitsap)
Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes , dranken en alle bijhorende borden, couverts en glazen

Culinaire receptie zonder dranken (2.5 uur ) 8 hapjes: 30 euro/persoon

Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes & en alle bijhorende borden en couverts

Culinaire receptie” de Luxe” ( 2.5 uur): 49 euro/ persoon

6 hapjes + 1 mini keuze gerecht + 1 dessert
Inclusief dranken ( cava, bier, fruitsap)
Vanaf 25 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes , dranken en alle bijhorende borden, couverts en glazen

Culinaire receptie “ de luxe” zonder dranken (2.5 uur): 39 euro/ persoonµ

6 hapjes + 1 mini keuze gerecht + 1 dessert
Vanaf 50 personen
De prijs is inclusief BTW , serveren van hapjes & en alle bijhorende borden en couverts

Marktmenu: 50 euro/persoon

Chef kiest zelf de menu , volgens het seizoen en marktaanbod )
( voorgerecht- hoofdgerecht-dessertcreatie van de chef)

De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs indien jullie wensen dat wij jullie dranken serveren tijdens voorgerecht , hoofdgerecht en dessert 52 euro/persoon
Prijs inclusief service bijpassende dranken ( waters & wijnen) 68 euro/persoon

Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn suppl/ 10 euro persoon

Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie suppl/ 20 euro per persoon

Culinaire wandeling door de Benelux : 72 euro/ persoon

4 luxe hapjes naar keuze
Voorgerecht & hoofdgerecht ( keuze uit gerechten aan de kaart)
Dessertcreatie van de chef
Koffiebuffet

De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs inclusief service van bijpassende dranken tijdens de maaltijd (waters en wijnen ) 92 euro/persoon

Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn suppl/ 10 euro persoon

Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie suppl/ 20 euro per persoon

Culinaire wandeling doorheen Europa: 87 euro/persoon

4 luxe hapjes naar keuze
2 voorgerechten & 1 hoofdgerecht (keuze uit gerechten aan de kaart)
Dessertcreatie van de chef
Koffiebuffet

De prijs is inclusief BTW , serveren van gerechten & en alle bijhorende borden en couverts
Prijs inclusief service van bijpassende dranken tijdens de maaltijd ( waters en wijnen)107 euro/persoon

Indien jullie wensen dat wij ook voor de aperitief zorgen cava of mousserende wijn suppl/ 10 euro persoon

Indien jullie wensen dat wij ook voor de champagne zorgen tijdens de receptie suppl/ 20 euro per persoon

Luxe barbecue : op aanvraag

Kindermenu 25 euro/ per kind

Tomatensoep met balletjes of kippensoep
Lievelingsgerecht van de kinderen
Kinderijs

Menu + frisdranken ( cola & fruitsap tijdens de maaltijd) 30 euro/per kind

DRANKENFORMULES

* Koffiebuffet 7 euro/ persoon ( BTW inclusief)
* Dessertbord creatie door de chef: 18 euro/persoon (BTW inclusief)
* Dessertbuffet : 18 euro/persoon ( vanaf 15 personen)
* Luxe Dessertbuffet ( ijs & vers fruit) : 21 euro /persoon ( vanaf 15 personen)

* Bovenstaande prijzen zijn geldig vanaf 10 personen
* Aantal volwassenen ts 0 - 9 personen wordt een toeslag van 10 euro per persoon per menu aangerekend
* De reservatie is pas definitief , als 1/3 van het totaalbedrag factuur gestort is binnen de 14 dagen na vastleggen via mail/ of via bezoek
* Indien vermindering van aantal gasten 4 werkdagen voor het feest ( het aantal gasten die werd doorgegeven via mail) , dan wordt een kost aangerekend van 30 euro per persoon.
* Je kan altijd afwijken van de voorgestelde formules en naargelang je budget een keuze maken.
* Al deze gerechten worden vers bereid en met oog voor detail geserveerd!

Desoete-cooking, dankt je voor het vertrouwen !